Auto rijbewijs

Je bent net 18 geworden en je wilt beginnen met je rijbewijs. Of je bent wat ouder en het is er nog niet van gekomen. Iedereen kan terecht bij Michel van Haaren. Hij helpt je bij iedere stap op weg naar je rijbewijs. Hij heeft les op een persoonlijke manier zodat iedereen goed voorbereid aan zijn examen begint.

Na een aantal lessen is er een Tussentijdse Toets. De Toets is een soort proefexamen. Je doet dezelfde dingen als op een echt examen en het duurt ook 50 minuten. Je kunt zo wennen aan de spanning van een examen. Er zit een examinator naast je die je beoordeelt. Na de Toets hoor je waar je nog extra aandacht aan moet besteden. Bovendien kun je tijdens de toets al je bijzondere verrichtingen doen. Als dit positief wordt beoordeeld door de examinator dan krijg je hier vrijstelling voor tijdens het praktijkexamen.

Voordat je examen doet moet je het theoriecertificaat halen. Maar dan is tijd voor het echte praktijkexamen. Je legt dit af bij het CBR. Het examen duurt ongeveer 50 minuten. Het gaat erom dat je een auto verkeersveilig kunt besturen. Onmiddellijk na het examen hoor je van de examinator of je geslaagd bent.

Bij het theorie-examen heb je een geldig legitimatiebewijs nodig en een recente pasfoto. Voor het praktijkexamen moet je een legitimatiebewijs, een geldig theoriecertificaat en een pasfoto meenemen.

Heb je nog vragen over autorijden bij Michel van Haaren? Neem dan contact op via telefoonnummer 06 48 08 5028 of per mail info@verkeersrijschool.nl.