Wil jij je rijbewijs halen? Op een persoonlijke en kwalitatieve manier? Dan ben je bij Rijschool Michel van Haaren aan het juiste adres. Voor zowel auto, motor en aanhangwagen.

In zijn eigen rijschool kiest Michel een bijzonder manier van lesgeven. Iedere leerling is belangrijk en dat merk je. Michel staat voor persoonlijke aanpak en hoge kwaliteit.

Voor iedere leerling wordt namelijk een leerplan opgesteld dat volledig op de persoon is afgestemd. Dit leerplan wordt continu bijgewerkt naar aanleiding van je prestaties. Deze maatwerk aanpak en de juiste persoonlijke begeleiding zorgen ervoor dat je de rijopleiding succesvol afrondt. Afgelopen jaren is het percentage leerlingen dat de eerste keer slaagt gemiddeld boven de 74%. Dat is ruim boven het landelijk gemiddelde (43 %).

Michel van Haaren woont met zijn gezin in Schijndel. Michel is al instructeur vanaf z’n 20e en heeft zijn rijschool al vanaf 2002. Hij heeft daarvoor ervaring opgedaan bij andere rijscholen. Hij is gediplomeerd auto- én motorinstructeur (Rij-instructeur, Rijopleiding in stappen of RIS, instructeur nieuw rijden etc.). Hij wordt regelmatig bijgeschoold en is dus altijd op de hoogte van alle recente regels en methoden.